Επίθεση Πορνογράφων Εναντίον Ελευθεροτυπίας
Υποσχεθήκαμε στην πρώτη μας ανάρτηση, και όπως μπορείτε να δείτε και στο λογότυπό μας, ότι θα ξεσκεπάζουμε τους δήθεν στη Σύμη. Έγιναν μόλις τέσσερις αναρτήσεις και έχουν ήδη βγει τα μαχαίρια για το Θηρίο… στους δήθεν δεν αρέσουν τα όσα λέμε.

Η τελευταία μας ανάρτηση αποκάλυψε το βρώμικο μυστικό των Τζέιμς Κόλλινς και Νιλ Γκόσλινγκ, δύο Άγγλων κατοίκων της Σύμης που λειτουργούν το μαγαζί και την ιστοσελίδα «SymiDream», στους οποίους δεν αρέσει που ο κόσμος της Σύμης τώρα πια ξέρει για τη δεύτερη και εντελώς απεχθή επαγγελματική τους δραστηριότητα. Αντί να απευθυνθούν σε δικηγόρο αν όσα αναθέρθηκαν στο άρθρο ήταν ψευδή, ή να στείλουν επιστολή προς την εφημερίδα ΣΥΜΗ NEWS που αναδημοσίευσε το άρθρο, οι δύο αυτοί κύριοι έστειλαν επιστολή προς τον... Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για να μας κατσαδιάσουν.... άτακτο Θηρίο! άτακτη Εφημερίδα! να τους κάνετε ντα! Αυτό είναι που λέει... τα παράπονά σου στον Δήμαρχο!

Αποστροφή, έκπληξη, αηδία, και θυμός ήταν οι βασικές αντιδράσεις μετά την τελευταία μας ανάρτηση ενώ πολύς κόσμος ρωτούσε για τη νομιμότητα του πορνογραφικού υλικού που δημιουργούν και πωλούν οι Κόλλινς και Γκόσλινγκ, με κάποιους μάλιστα να λένε ότι θα 'πρεπε να απευθυνθούμε σε Εισαγγελέα. Δεν είναι δουλειά των συγγραφέων αυτού του ιστολογίου, ούτε της εφημερίδας ΣΥΜΗ NEWS να αναλάβουν αυτό το ρόλο. Γράψαμε το συγκεκριμένο μπλογκ για να ενημερώσουμε τον κόσμο της Σύμης για κάτι που είχαν δικαίωμα να μάθουν, και η εφημερίδα το δημοσίευσε για τους ίδιους λόγους. Αν κάποιος πιστεύει ότι ο Εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει, τότε δεν έχει παρά να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Εμείς δεν είμαστε δικηγόροι, και το νομικό καθεστώς του πορνογραφικού υλικού που δημιουργούν οι Κόλλινς και Γκόσλινγκ δεν είχε καμία συνάρτηση με την απόφασή μας να γράψουμε το άρθρο. Νόμιμο ή παράνομο, το υλικό που δημιουργούν και πωλούν εξακολουθεί να παραμένει αποτρόπαιο και ανήθικο. Αναφερθήκαμε στο θέμα για έναν και μόνο λόγο: ώστε ο κόσμος να είναι σε θέση να επιλέξει συνειδητά τι είδους συναλλαγές θέλει ή δεν θέλει να έχει μ’ αυτούς τους δύο κυρίους.

Η άλλη αντίδραση που ακολούθησε τη δημοσίευση του συγκεκριμένου μπλογκ ήταν δυσπιστία, ότι τα όσα γράψαμε δεν είναι δυνατόν να είναι αληθινά, ότι κάτι τόσο φρικτό δεν μπορεί να συμβαίνει στη Σύμη. Οι πορνογράφοι και οι φίλοι τους έκαναν ό,τι μπορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθώντας να πείσουν όποιον τους ακούει ότι το Θηρίο «διαστρέβλωσε την αλήθεια» και ότι όσα είπαμε ήταν απλά ένα μεγάλο ψέμα. Δεν εξήγησαν, βέβαια, σε ποια «αλήθεια» αναφέρονται ούτε με ποιον τρόπο αυτή «διαστρεβλώθηκε». Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους αποκρουστικούς Κόλλινς και Γκόσλινγκ για το ότι κλαψουρίζουν, μια και είμαστε βέβαιοι ότι θα ήθελαν το βρώμικό μυστικό τους να παραμείνει κρυφό.

Εμείς εδώ στο Θηρίο δεν είμαστε τόσο ανόητοι ώστε να δημοσιεύουμε ψέμματα, όπως δεν είναι ανόητοι και οι διευθυντές της εφημερίδας. Πιστέψτε μας, όσα διαβάσατε στην προηγούμενη ανάρτηση και στην εφημερίδα είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αν ακόμα δεν έχετε πεισθεί και θέλετε να δείτε μόνοι σας τις αποδείξεις, πηγαίντε στο Google και κάντε αναζήτηση για «Luke Preston night boat» ή «Literotica Greek Landlord» ή «Neil Gosling Punished by Police» και θα βρείτε δείγματα των ιστοριών τους αρκετά εύκολα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν βλέπετε το συγκεκριμένο υλικό απ’ τη δουλειά σας, ή όταν παιδιά βρίσκονται τριγύρω που να μπορούν να δουν την οθόνη του υπολογιστή σας. Κάντε κάτι τέτοιο μόνο όταν έχετε άδειο στομάχι... και μετά μην ξεχάσετε να καθαρίσετε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Για όσους προτιμούν να μη δουν τις ιστορίες με τα μάτια τους, πήραμε την απόφαση να συμπεριλάβουμε μικρά αποσπάσματα από μερικές απ’ αυτές για να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη από μέρος μας να «διαστρεβλώσουμε την αλήθεια» ή να εξωραΐσουμε ο,τιδήποτε. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι τα όσα γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας ήταν αρκετά για τους αναγνώστες να κατανοήσουν το πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν οι εν λόγω διεφθαρμένοι κύριοι, αλλά μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από την ιστορία του Κόλλινς με τίτλο «Ένα Βράδυ στο Πλοίο», όπου ένας άνδρας, ο Τζέηκ, ασελγεί πάνω σ’ ένα μεθυσμένο αγόρι, τον Λουκ, την ώρα που κοιμάται:

«Σιωπηλά, γιατί δεν ήθελε να τον ξυπνήσει, μπήκε στο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Γονατίζοντας δίπλα στο κρεββάτι σκέφτηκε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα ήθελε να κάνει. Το αγόρι ήταν αναίσθητο.... Μπορούσε να κάνει τα πάντα.»

“Το χέρι του ανέβηκε ακόμα περισσότερο κάτω απ’ το σορτς μέχρι να μπορεί να νοιώσει και πάλι τη μαλακή σάρκα των αρχιδιών του πάνω στα δάχτυλά του. Προχώρησε και τύλιξε τα δυνατά του δάχτυλα γύρω από ένα μικρό πούτσο, ζεστό και εύκαμπτο».

O Κόλλινς φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα όταν περιγράφει στον αναγνώστη τη «μαλακότητα» και τη «μικρότητα» αυτού που περιμένουν να βρουν οι αναγνώστες κάτω από το σορτς ενός αγοριού, αν βάλουν το χέρι τους εκεί. Είμαστε σίγουροι ότι όσοι ασελγούν σε παιδιά ανά τον κόσμο θα τον ευχαριστούσαν γι’ αυτήν του την περιγραφή. Αλήθεια χρειάζεται κανείς να «διαστρεβλώσει» ο,τιδήποτε; Δεν είναι όλα εντελώς ξεκάθαρα;

Συμφωνούμε ότι είναι απίστευτο ότι αυτοί οι άνθρωποι γράφουν τέτοιου είδους πράγματα στη Σύμη... και τα πωλούν σε ακροατήριο άρρωστων διεστραμμένων, που είτε είναι ήδη βιαστές είτε θα ήθελαν (αν δεν το κάνουν ήδη) να ασελγήσουν σε παιδιά. Ο κόσμος είναι γεμάτος με πολλών ειδών κακών και αρρωστημένων ανθρώπων, αλλά αν υπάρχει Κόλαση, σίγουρα στο χαμηλότερο επίπεδο με τις χειρότερες τιμωρίες, βρίσκεται αυτός ο Τζέηκ, ένας άντρας που ασελγεί σε αγόρια.

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την ίδια ιστορία:

«Τώρα ήξερε τι έκανε. Με τον Λουκ να κοιμάται, είχε τον έλεγχο, ο νεαρός δεν μπορούσε να του αντισταθεί ή να τον αμφισβητίσει... Για την ώρα ήταν ευτυχής να πασπατεύει το αγόρι, γνωρίζοντας ότι τον ακουμπούσε χωρίς τη συγκατάθεσή του... ό,τι και να ‘κανε το αγόρι ο Τζέηκ θα θυμάται για πάντα ότι το άγγιξε... ότι εξερεύνησε κάθε σπιθαμή του και ανακάλυψε όσα μυστικά θα ήθελε να κρατήσει κρυμμένα»

Σας ρωτάμε και πάλι, τι χρειάζεται να «διαστρεβλώσουμε» σε κάτι τέτοιο; Σε ποιό πλαίσιο θα μπορούσαν αυτές οι γραμμές να είναι ο,τιδήποτε άλλο παρά αναφορά σε έναν αηδιαστικό άντρα που απολαμβάνει την αδυναμία του νεαρού θύματός του να αποφύγει αυτά που του γίνονται; Πως θα αισθανόσασταν εσείς αν μαθαίνατε ότι το δικό σας παιδί ήταν το το αντικείμενο αυτής της κακοποίησης «χωρίς τη συγκατάθεσή του»; Πως θα αισθανόσασταν αν γνωρίζατε ότι κάποιος σκεφτόταν το παιδί σας μ’ αυτόν τον τρόπο;

Στην επιστολή διαμαρτυρίας του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Κόλλινς λέει ότι είναι ένας «βραβευμένος συγγραφέας», ένας ισχυρισμός τουλάχιστον χλευαστικός προς οποιονδήποτε πραγματικό συγγραφέα δουλεύει σκληρά και του οποίου τα βιβλία υπόκεινται σε συντακτική επιθεώρηση και κριτική πριν γίνουν αποδεκτά και εκδοθούν από έναν εκδοτικό οίκο. Ο Κόλλινς δεν έκανε ποτέ τίποτε από τα δύο, ούτε για τις πορνογραφικές ούτε για τις άλλες ιστορίες που γράφει. Αυτό που κάνει είναι να εκδίδει μόνος του όλα τα τραγικά βιβλία που γράφει. Αν ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του «συγγραφέα», τότε το ίδιο μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει μια λέξη σε μια κόλα χαρτί!

Ο Κόλλινς είπε όμως την αλήθεια για το ότι είναι «βραβευμένος». Το 2008, ο ίδιος και ο Γκόσλινγκ ταξίδεψαν στο Βερολίνο για να παραλάβουν ένα βραβείο για μία από τις ιστοσελίδες που διαθέτουν με τις πορνογραφικές τους ιστορίες... ιστορίες σαν κι αυτές που μόλις διαβάσατε αποσπάσματα. Οι Κόλλινς και Γκόσλινγκ είναι τόσο καλοί στο να γράφουν αρρωστημένες πορνογραφικές ιστορίες, που μπορούν να μπουν στο μυαλό των διεστραμμένων που προσπαθούν να τις πουλήσουν και ξέρουν πια κουμπιά να πατήσουν για να εξιτάρουν και να «ανάψουν» όλους αυτούς τους αηδιαστικούς ανθρώπους... και απ’ ότι φαίνεται τους «ανάβουν» αρκετά ώστε να παίρνουν και βραβεία.

Μια σημαντική ερώτηση την οποία μάλλον θα ‘πρεπε ν’ αναρωτηθείτε όλοι: τι είδους μυαλό πρέπει να έχει κάποιος που να του επιτρέπει να γράφει τέτοια πράγματα; Σκεφτείτε το για λίγο. Θα μπορούσατε ΕΣΕΙΣ να είχατε γράψει αυτές τις γραμμές; Τι είδους μυαλό χρειάζεται κάποιος ώστε να πει ένα πρωί «ααα... βρήκα τι θα κάνω, θα γράψω μια ιστορία για ένα αγόρι που κακοποιείται σεξουαλικά, και μετά θα την πουλήσω στο διαδίκτυο σε άρρωστους διεστραμμένους και έτσι θα βγάλω πολλά λεφτά!».

Πιστεύουμε ότι είναι δίκαιο να εικάσουμε ότι σχεδόν όλοι σας θα προτιμούσατε το θάνατο απ’ το να έχετε ένα μυαλό σαν κι αυτό.

Θα μπορούσαμε να είμασταν περισσότεροι σκληροί εναντίον αυτού του απεχθές ζευγαριού απ’ όσο είμασταν στο προηγούμενο μπλογκ και ίσως να μην έπρεπε να κρατηθούμε όσο κρατηθήκαμε. Ίσως θα ‘πρεπε να πούμε αυτό που πιστεύουμε περισσότερο δυναμικά. Ένα γεγονός που παραλείψαμε ν’ αναφέρουμε είναι το ότι διαβάσαμε λιγότερες από δέκα ιστορίες τους, ενώ στις ιστοσελίδες τους υπάρχουν προς πώληση περισσότερες από ΕΚΑΤΟ. Με δεδομένες τις φρικαλεότητες που περιέχονται στις σχετικά λίγες ιστορίες που είναι ελεύθερα διαθέσιμες στο διαδίκτυο (χωρίς καμία αμφιβολία για να δελεάσουν το στοχευμένο ακροατήριό τους ώστε να αγοράσει περισσότερες), τρομάζουμε να φανταστούμε τι περιέχουν οι υπόλοιπες εκατό.

Ύστερα από την αναφορά μας στο συγκεκριμένο θέμα, ο καθένας στη Σύμη μπορεί πλέον συνειδητά να επιλέξει αν θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτούς τους κυρίους, και πιο σημαντικό ακόμα αν θέλει τα παιδιά του να φωτογραφίζονται απ’ αυτούς είτε στο μαγαζί τους το «SymiDream», είτε σε δημόσιες εκδηλώσεις στη Σύμη. Ήταν η εκδήλωση στο ξενοδοχείο Opera House στις αρχές Απριλίου, όπου ο Γκόζλινγκ φωτογράφησε παιδιά για να πουλήσει τις φωτογραφίες στους γονείς, που μας έκανε να πάρουμε την απόφαση να γράψουμε το προηγούμενο μπλογκ.

Μιλώντας για τους εαυτούς μας και μόνο, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι δεν θα αφήναμε τα παιδιά μας ούτε καν να πλησιάσουν τους δύο αυτούς άντρες πόσο μάλλον να τα φωτογραφίσουν. Δεν έχουμε καμία απολύτως απόδειξη ότι οι Κόλλινς και Γκόσλινγκ θέλουν να συμμετέχουν οι ίδιοι σε κάποια από τις πράξεις για τις οποίες γράφουν. Έχουμε όμως μια εύλογη ανυσηχία όταν οι Κόλλινς και Γκόσλινγκ γράφουν και πωλούν βρώμικες ιστορίες, κάποιες απ' τις οποίες θεωρούνται "πολύ καλές" απ' τους πελάτες που τις αγοράζουν. Λόγω αυτού, οι εν λόγω πορνογράφοι θα πρέπει να αποδείξουν μέχρι που φτάνουν τα προσωπικά τους όρια... γιατί έχουν χάσει το δικαίωμα να θεωρούνται ασφαλείς. Είμαστε βέβαιοι ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι τέτοια μυαλά δεν ανήκουν σε αξιοπρεπείς ανθρώπους, ότι τέτοια μυαλά δεν αξίζουν μια θέση ανάμεσα σε εκείνους που είναι πολιτισμένοι... ότι τέτοια μυαλά δεν έχουν θέση πουθενά κοντά σε παιδιά. Αν έχετε αμφιβολίες, αναρωτηθείτε πως θα αισθανόσασταν αν μαθαίνατε ότι ο δάσκαλος του παιδιού σας έγραφε και πουλούσε ιστορίες που περιείχαν τα αποσπάσματα που διαβάσατε παραπάνω.

Ο Κόλλινς γράφει καθημερινά στο προσωπικό του μπλογκ και στη σελίδα του στο Facebook ότι μόνο «καλά, θετικά πράγματα» πρέπει να λέγονται για τη Σύμη, ότι πρέπει όλοι να αποφεύγουμε να λέμε «αρνητικά» πράγματα για το καλό του τουρισμού. Οι αποκρουστικοί Κόλλινς και Γκόσλινγκ γκρίνιασαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι «διακυβεύεται η καλή φήμη της Σύμης με τη συμπεριφορά της εφημερίδας» και ζήτησαν απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο «Σας παρακαλώ να κάνετε ό,τι μπορείτε να μας καθησυχάσετε και να περιορίσετε την άσχημη για τη Σύμη δημοσιογραφία». Είμαστε βέβαιοι ότι οι Κόλλινς και Γκόσλινγκ πράγματι πιστεύουν ότι η εφημερίδα που τους ξεσκέπασε είναι άσχημη, αλλά όπως τους απάντησε και το Δημοτικό Συμβούλιο, το θέμα δεν είναι στη δικαιοδοσία του Συμβουλίου. Η εφημερίδα ΣΥΜΗ NEWS και το Θηρίο της Σύμης δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το Δήμο ούτε με το Δημοτικό Συμβούλιο. Η εφημερίδα είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη, όπως είναι και αυτό εδώ το ιστολόγιο.

Καμία εφημερίδα δεν θεωρεί ότι πρέπει να δημοσιεύει μόνο «καλές» ιστορίες... αυτός δεν είναι ο λόγος ύπαρξης των εφημερίδων. Αν το μόνο που έκαναν ήταν αυτό, τότε δεν θα ήταν εφημερίδες, αλλά τουριστικά φυλλάδια. Κανείς δεν θα ήθελε περισσότερο από εμάς να υπάρχουν μόνο καλά πράγματα που να λέγονται για τη Σύμη. Είναι πανέμορφη, και δεν θα μπορούσαμε να συστήσουμε ένα καλύτερο μέρος σε κάποιον για τις διακοπές του, αλλά δυστυχώς, όπως συμβαίνει παντού σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν κάποιοι που βρίσκονται εδώ και κάνουν άσχημα πράγματα. Αυτό το ιστολόγιο αλλά και η εφημερίδα ΣΥΜΗ NEWS δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον να αναφερθεί ή να ξεσκεπάσει την προσωπική ζωή κανενός όταν αυτή δεν προκαλεί εύλογες ανησυχίες σε κάποιον άλλο. Αλλά όταν θεωρούμε ότι οι δραστηριότητες κάποιου/ων αφορούν στο δημόσιο συμφέρον, τότε θα προσφέρουμε την υπηρεσία που είναι υποχρέωσή μας και θα τις αναφέρουμε.

Θα τελειώσουμε αυτήν την ανάρτηση με ένα μικρό απόσπασμα από τον «Έλληνα Σπιτονοικοκύρη», μια ιστορία που έγραψε ο Κόλλινς, και την οποία πουλάει φυσικά. Η ιστορία έχει να κάνει με το πως ένας τουρίστας βιάζεται πρωκτικά στο κρεββάτι του από έναν Έλληνα άνδρα στον οποίο ανήκει το σπίτι που νοικιάζει. Τα περισσότερα αποσπάσματα αυτής της ιστορίας είναι επιεικώς ελεεινά και τρισάθλια για να τα δημοσιεύσουμε εδώ (αλλά μπορείτε να βρείτε την ιστορία στο Google).

«Συνειδητοποίησα κάτι. Μέσα στον ύπνο μου ήξερα τι γινόταν και ήξερα ότι έπρεπε να ξυπνήσω. Αλλά ήξερα επίσης ότι ήταν πολύ αργά. Δεν είχα καμία πιθανότητα διαφυγής ακόμα κι αν ήμουν ξύπνιος. Με το να κοιμάμαι θα μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό ήταν ακόμα ένα όνειρο και ότι δεν συνέβαινε στ’ αλήθεια. Αλλά όταν ένοιωσα ανάσα στα κωλομέρια μου, ήξερα τι συνέβαινε. Κράτησα τα μάτια μου κλειστά και έμεινα ακίνητος. Επιτρέποντάς του, γιατί ήταν σίγουρα άντρας, να κάνει ο,τιδήποτε είχε σκοπό να κάνει. Δεν είχε σημασία. Κοιμόμουν κι έτσι αυτό δεν συνέβαινε πραγματικά»

Σύμφωνα με τους Κόλλινς και Γκόσλινγκ, τα δημοσιεύματα της εφημερίδας ΣΥΜΗ NEWS και του Θηρίου της Σύμης κάνουν κακό στην Ελλάδα και τον τουρισμό της. Ίσως να νομίζουν ότι όσα γράφουν οι ίδιοι δίνουν ώθηση στον Ελληνικό τουρισμό. Ίσως να προτιμούν τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) να υιοθετήσει ένα νέο σλόγκαν βασισμένο στις ιστορίες τους... «Κάντε διακοπές στην Ελλάδα. Αφήστε τους Έλληνες να σας βιάσουν τον κώλο!»


Greek
Pornographers Attack Press Freedom
We promised in our first blog, and you can read it in our logo, that we’d be exposing the bullshit on Symi. Just four blogs written and already the knives are out for the SymiBeast…the bullshitters don’t like what we’re saying.

Our last blog revealed the dirty secret of James Collins and Neil Gosling, two English residents of Symi who run the SymiDream shop and website...and they’re not happy that the people of Symi now know what they do as a side-line business. Instead of calling a lawyer or writing a letter to the Symi News newspaper that reprinted the story, these two men wrote to the Mayor and Symi’s Council asking them to tell us off. Naughty Symi Beast! Naughty Symi News!

Repulsion, surprise, disgust and anger were the main response to the last blog while many people asked about the legality of Collins and Gosling pornography, with some even telling us that we should have contacted a judge. It is not the job of the writers of this blog, nor of the Symi News newspaper, to take on this role. We wrote the blog to inform the people of Symi about something they had a right to know, and the newspaper printed it for the same reason. If anyone believes that a judge should be contacted, then they can do so themselves. We are not lawyers, and the legal status of Collins and Gosling’s pornography had no impact on our decision to write the story. Legal or illegal, what they create and sell would still be disgusting and immoral. We reported this story for one reason only; so that people could make informed choices about their interactions with these two men.

The other reaction which followed the publication of the blog has been disbelief, that what we wrote couldn’t be true, that such a thing is just too horrible to be going on here in Symi. The pornographers and their friends have been hard at it these past weeks trying to convince anyone who’ll listen to them that SymiBeast has “twisted the truth” and that what we said was just a big lie. Of course they didn’t explain which “truth” they were talking about nor the way it was “twisted”, but you can’t blame the repulsive Collins and Gosling from whining, as we are quite sure they wanted their dirty secret to remain hidden.

Here at SymiBeast, we’re not stupid enough to publish lies, and the Newspaper’s editors aren’t either. Take it from us; what you read in the last blog and in the newspaper is TRUE.

If you still need convincing and want to see the evidence for yourself just go to Google and type “Luke Preston night boat” or “Literotica Greek Landlord” or “Neil Gosling Punished by Police” and you’ll find samples of their stories easily enough. Just make sure that you don’t do it at work, or where children can look over your shoulder…and only do it when you have an empty stomach…and you’ll have to clean up your computer’s hard disk afterwards.

For those who’d rather not look the stories up themselves, we’ve taken the decision to include a few lines from some of them here to prove that there is absolutely no need for us to “twist the truth” or embellish anything. We had hoped that what we wrote in our previous blog would be enough for people to understand the true depths that these depraved men can go to, but make up your own mind; the following lines are from Collins’s story “A Night on the Boat” where a man, Jake, molests a drunk boy, Luke, as he sleeps:

“Silently, so as not to chance disturbing him, he entered the room and closed the door. Kneeling beside the bed he thought what he would like to do first. The boy was unconscious…he could do anything.”

“His hand moved up further under the shorts until he could once again feel the soft flesh of Luke’s balls against his knuckles. He reached out his strong fingers and wrapped them around a small cock, hot and pliable.”

Collins seems to take particular delight in describing to the reader the “soft”ness and “small”ness of what his readers can expect to find up a boy’s shorts if they stick their hands there. We are sure that child molesters all around the World will be thanking him for it. Do we need to “twist” anything about this? Isn’t it all quite clear by itself?

We agree that it is unbelievable that these men write lines like those above…on Symi…and that they sell them to their audience of sick perverts, wannabe (or actual) child molesters and rapists. The World is full of many types of evil and sick people, but if there is a Hell, surely the lowest level of it, with the worst punishments, is where this man Jake, an abuser of boys, would find himself.

The following lines are from the same story:

“He knew what he was doing now. With Luke asleep he was in control, the lad could not resist or question or challenge…For now he was happy to feel the boy, knowing that he was touching him without his consent…no matter what the boy did Jake would always know that he had felt him, explored every inch of him and discovered any secrets he may have wanted to keep hidden.”

We ask you again, what do we need to “twist” about this? In what context could these lines be anything other than about a disgusting man enjoying the inability of his young victim to avoid what was being done to him? How would you feel if you learned that your own child had been the subject of this abuse “without his consent”? How would you feel if you knew that someone was thinking of your child in this way?

Collins told Symi’s Council in his complaint letter to them that he is an “award winning author”, a claim which does a huge disservice to any hard working person who has put their written work through editorial review and has been accepted by a publishing house. Collins has done neither, not for his pornographic writing nor for his other stories. He self-publishes the awful books that he writes…all of them. He has no more right to call himself an author than anyone else who can write a word on a piece of paper or computer screen.

Collins did tell the truth about being “award winning” though; in 2008, he and Gosling travelled to Berlin to pick up an award for the website they own containing their pornographic stories…stories including the one you’ve just read excerpts from. Collins and Gosling are so good at writing sickening pornography that they can get inside the heads of the perverts they are trying to sell their stories to and know which buttons to push to get these disgusting people turned on….turned on enough, it seems, to win awards from them.

Now here’s the important question that you should ask yourself…what type of mind must they have that enables them to do this? Think about this for a while. Could YOU have written those lines? What type of mind does someone need for them to decide one day “I know, let’s write a story about a boy being molested, and let’s sell it online to sick perverts and make lots of money!”

It’s a fair bet we believe, that almost all of you would rather die than have a mind like that.

We could have been a lot harder on this loathsome pair than we were in our last blog and maybe we should have pulled fewer punches than we did. Maybe we should have said what we thought a bit more forcefully. One fact that we neglected to mention is that we have read less than ten of their stories, but their websites sell well over ONE HUNDRED of them. Given the horrors contained in the relatively few stories that they have made freely available online (no doubt to tease their target audience into buying more), we dread to think what the other one hundred contain.

Collins and Gosling complained to the Council about the “wretched journalism” that exposed them and whined that the Symi News and the Symi Beast are damaging Symi by telling people what they are doing. Greece has suffered enough in the past, and never more so than in recent years, from a press that has not acted in the interests of the people but rather has pushed the agendas of the rich newspaper owners. Fortunately, Symi has a newspaper that will never bow down to authority like that, and will never cover up stories which are unpalatable yet in the public interest.

After we reported this story, each and every person on Symi can now make an informed choice about if they want anything to do with these men, and more importantly whether they want their children to be photographed by these men at the Symi Dream shop or at public events in Symi. It was the event at the Opera House hotel at the beginning of April, where Gosling took photographs of the children to sell to their parents, which made up our minds to write our previous blog.

Talking for ourselves, we can clearly say that we’d not let our children anywhere near these two men and nor would we want them taking photographs of them. We have no evidence at all that Collins or Gosling want to participate themselves in any of the acts that they have written about. What we do have is a legitimate concern that anyone who has a mind that can come up with the disgusting filth that Collins and Gosling have written, and to be considered so good at it by their customers, needs to prove what their personal limits are; they have lost the right to be considered safe. We are quite sure that most people would feel that such minds do not belong to decent people, that such minds do not deserve a place among those who are civilized…that such minds do not belong anywhere near children. If you doubt this, ask yourself how you would feel if you learned that your child’s teacher wrote and sold stories which contained the lines you read above?

Collins writes daily in his blog and on his Facebook page that only “good, positive things” should be said about Symi, that we must all avoid saying “negative” things for the good of tourism. The obnoxious Collins and Gosling moaned to Symi’s Council that “the good reputation of Symi is at stake with the behaviour of the newspaper” and asked that the Council “Please do whatever you can to reassure us and to limit the journalism that is so bad for Symi.” We are sure that Collins and Gosling do, indeed, think the newspaper that exposed them is bad, but as the Council said, this matter has nothing to do with Symi’s Council. The Symi News and Symi Beast are nothing to do with Symi’s Council. The paper is free and independent, as is this blog.

No newspaper sees its business as just publishing the “good” stories…this is not what newspapers are for. If that was all they did, they’d not be newspapers, they’d be tourist brochures. Nobody would like it more than us if there were only ever good things to be said about Symi. It is beautiful, and we cannot recommend a better place for anyone to come for their holiday, but unfortunately, like anywhere else in the World, there are some people here who do bad things. Neither this blog nor the Symi News has any interest whatsoever in exposing people’s private lives when these are of no legitimate concern to anyone else. When, however, this blog considers that revealing someone’s activities is in the public interest, we will perform a service to the people of Symi by telling them about it.

We’ll end this blog with a small excerpt from “The Greek Landlord”, a tale that Collins wrote…and which he sells, of course…about how a tourist is anally raped in his bed by the Greek man who owns the house he is renting. Too much of this story is far too foul to print here (though you can find it via Google).

“I realised something. Through my sleep I knew what was going on and I knew that I should wake up. But I also knew that it was too late. I stood no chance of escape even if I was awake. Asleep I could imagine that this was still a dream and that this was not happening. But when I felt breath on my arse cheeks I knew it was happening. I kept my eyes closed and I kept still. Allowing him, as it was definitely a him, to do whatever he was going to do. It didn’t matter; I was asleep so this was not happening.”

According to Collins and Gosling, the writings of The Symi News and SymiBeast are bad for Greece and for tourism. Maybe they think their own writings would do better? Maybe they’d prefer it if the Greek Tourist Board (EOT) adopted a new slogan based on their stories…“Holiday in Greece. Let Greeks rape you up the arse!”


5099 επισκέψεις/hits